1
Kapsalon
Op zoek naar een nieuwe coupe of uw oude coupe weer in model laten brengen?
2
Schoonheidssalon
Een behandeling bij Infinity zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.
3
Pedicure
Bij Infinity gaat een pedicure behandeling net iets verder.

Joico

BEAUTY... HARMONY OF MIND, BODY AND SOUL

Schoonheid is meer dan enkel een mooie huid. Het gaat verder dan alleen het uiterlijk, vindt zijn oorsprong in het innerlijke van ieder individu en is voor ieder individu verschillend. De definitie van beauty bepaal je zelf en is afhankelijk van je persoonlijkheid en levensstijl en vormt de perfecte balans tussen lichaam en geest.

Met Joico kun je je persoonlijke definitie van beauty naar buiten toe ondersteunen en benadrukken met sterk, gezond en glanzend haar zoals iedereen dat graag zou willen hebben.

De samenvoeging van moderne wetenschappen en de beste ingrediënten hebben in het verleden bij Joico geleid tot innovatieve product formuleringen die, mede door de alliantie tussen Joico en Shiseido, de laatste jaren alleen nog maar sterker zijn geworden.

Let us inspire you

Maak ook deel uit van de wereld waar glamour en mysterieusheid samenkomen. Voel de hitte van de schijnwerpers terwijl alle ogen gericht zijn op de meest elegante persoonlijkheden… op uzelf. Een wereld waar mannen en vrouwen hun eigen unieke sterren zijn door hun modieuze wijze van kleden, de elegantie waarmee zij zich voort bewegen, de geraffineerde wijze waarop zij spreken… met en zonder woorden. Maar het meest van alles door hun schitterende haar!

Treed ook toe tot de nieuwe wereld van Joico waar mode, schoonheid, kwaliteit en technologieën worden samengevoegd voor het creëren van mooi en gezond haar; Joico "The art of healthy hair".

Vergezel ons in de wereld van Joico; The art of healthy hair! 

Volg ons!