1
Kapsalon
Op zoek naar een nieuwe coupe of uw oude coupe weer in model laten brengen?
2
Schoonheidssalon
Een behandeling bij Infinity zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.
3
Pedicure
Bij Infinity gaat een pedicure behandeling net iets verder.

Comfort zone

Een behandeling met [ comfort zone ] zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit passende verzorgingsproducten. Het concept van [ comfort zone ] is uniek. Het is afkomstig uit Noord Italië en wordt gekarakteriseerd door het typische Italiaanse gevoel voor ontwerp en elegantie. Daarnaast heeft [ comfort zone ] een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek. Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat. De missie is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling in combinatie met het gebruik van thuisproducten. Iedere behandeling start met een intake gesprek. Dit om uw huidconditie te bepalen, uw behoeften en wensen door te spreken, waardoor de beste behandel- en productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat te komen. Al onze behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Door alle onderdelen van de behandeling masserend uit te voeren zorgt dit voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid opgenomen kunnen worden. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling net zo als een lichaamsmassage voor de ultieme ontspanning. Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling.

[ comfort zone ]  is een totaal concept voor de geselecteerde spa, thermen en het beautyinstituut van vandaag en morgen. Onze wereld draait om mensen. Onze holistische benadering  (product + behandeling + individu) wordt gecombineerd met het meest geavanceerde onderzoek om de ultieme beleving van schoonheid en well-being te garanderen.  Onze kwalitatief hoogwaardige producten voor gezicht, lichaam en geest  zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze  unieke behandelingen en onze succesvolle aanpak in marketing en inspirerende educatie. Kiezen voor [ comfort zone ] is kiezen voor een totale en onderscheidende aanpak. Kiezen was nog nooit zo eenvoudig……

[ comfort zone ] is in meer dan 40 verschillende landen actief. Onze kwalitatief hoogwaardige producten, professionele behandelingen en unieke ambiance zijn wereldwijd exclusief te vinden in toonaangevende en gerenommeerde kuuroorden, beautyinstituten, spa’s, schoonheidssalons en luxe hotelketens zoals Hyatt, Mandarin Oriental, West Inn en Club Med. Naast onze hoofdvestiging in Parma, beschikken wij over kantoren in Parijs, Londen, Hong Kong en New York. [ comfort zone ]  is een multicultureel en wereldwijd creatief team, verantwoordelijk voor ontwikkeling en onderzoek, marketing en educatie. Wij staan voor een uiterst professioneel product, een buitengewoon conceptuele aanpak en een zeer inspirerende samenwerking voor een ieder met een groot hart voor de wereld van beauty.

[ comfort zone ] is gericht op het stimuleren van alle zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen, kortom: ervaren.

Volg ons!