1
Kapsalon
Op zoek naar een nieuwe coupe of uw oude coupe weer in model laten brengen?
2
Schoonheidssalon
Een behandeling bij Infinity zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.
3
Pedicure
Bij Infinity gaat een pedicure behandeling net iets verder.

Schoonheidssalon

Een behandeling bij Infinity zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit passende verzorgingsproducten van het merk comfort zone. Het concept van comfort zone is uniek. Het is afkomstig uit Noord Italië en wordt gekarakteriseerd door het typische Italiaanse gevoel voor ontwerp en elegantie.

Daarnaast heeft comfort zone een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek. Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat. De missie is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling in combinatie met het gebruik van thuisproducten.

Iedere behandeling start met een intake gesprek. Dit om uw huidconditie te bepalen, uw behoeften en wensen door te spreken, waardoor de beste behandel- en productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat te komen. Alle behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Deze masserende techniek zorgt voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid worden opgenomen. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling net zoals een lichaamsmassage voor de ultieme ontspanning. Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling. 

Volg ons!