1
Kapsalon
Op zoek naar een nieuwe coupe of uw oude coupe weer in model laten brengen?
2
Schoonheidssalon
Een behandeling bij Infinity zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.
3
Pedicure
Bij Infinity gaat een pedicure behandeling net iets verder.

Pedicure

Bij Infinity gaat een pedicure behandeling net iets verder.

Niet alleen worden de voeten verzorgd, ook zorgen we voor een stukje ontspanning. Een pedicure behandeling bij Infinity in Ochten begint altijd eerst met een warm voetenbad. Terwijl de stoel uw rug masseert, geniet u van een kop koffie of thee.

Infinity is aangesloten bij ProVoet en ProCert en gespecialiseerd in behandelen van de diabetische en reumatische voet. U kunt hierdoor de factuur doorsturen  naar u ziektekostenverzekeraar, bij de meeste verzekeraars krijgt u de behandeling vergoed.

Heeft u voetproblemen? Infinity is zeer ervaren in het oplossen van uw klachten. Sommige behandelingen hebben een nog beter effect door thuis ook producten van het merk Samenwerkende Pedicures te gebruiken. Hiermee werken we in de salon. Samenwerkende Pedicures is een serie unieke gepatenteerde voetenverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar is bij de pedicure. Het resultaat van de producten voor veelvoorkomende voetklachten is zo goed dat de producent een ‘niet goed, geld terug’ garantie geeft.

Ook cosmetische voetbehandelingen zoals het verwennen van de voet en het lakken van de nagels is een specialiteit. We lakken de nagels perfect in de door u uitgezochte kleur van het professionele merk OPI. OPI volgt de laatste trends en wordt daardoor op handen gedragen door celebrities. Langer glanzend gelakt resultaat? Kies dan voor gelnagels die tot vijf weken blijven zitten! Gaat u liever voor een naturel look, kunt u ook voor French nagels kiezen. De behandeling sluiten we altijd af met een verzorgende voetencrème van OPI.

Volg ons!