1
Kapsalon
Op zoek naar een nieuwe coupe of uw oude coupe weer in model laten brengen?
2
Schoonheidssalon
Een behandeling bij Infinity zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.
3
Pedicure
Bij Infinity gaat een pedicure behandeling net iets verder.

Kapsalon

Op zoek naar een nieuwe coupe of uw oude coupe weer in model laten brengen? Doe dat bij Infinity in Ochten. 

Ik beheers de nieuwste technieken en neem de tijd om naar u te luisteren. We bekijken welke coupe het best bij u past. Ook geef ik u tips en informatie over producten die het best bij uw haartype passen, zodat u thuis uw haar ook perfect in model kan krijgen.

Infinity werkt met producten van Joico. Joico ondersteunt jouw persoonlijke definitie van beauty naar buiten toe. Het benadrukt uw uitstraling met sterk, gezond en glanzend haar, zoals iedereen dat graag zou hebben.

De innovatieve productformule van Joico is een samenvoeging van moderne wetenschappen en de beste ingrediënten. Joico werkt samen met Shiseido aan het creëren van mooi en gezond haar. Joico staat voor een wereld waar mode, schoonheid, kwaliteit en technologie samenkomen.

Tip! Denk bij het kleuren van je haar ook aan het kleuren van Wimpers en of Wenkbrauwen alles is mogelijk bij Infinity Ochten. We gaan voor het mooiste resultaat! 

Schoonheid is meer dan enkel een mooie huid. Het gaat verder dan alleen het uiterlijk. 

Schoonheid vindt zijn oorsprong in het innerlijke én is voor ieder individu verschillend.

De definitie van beauty bepaal je zelf. Het is afhankelijk van je persoonlijkheid en levensstijl. Schoonheid vormt de perfecte balans tussen lichaam en geest. 

Volg ons!