1
Kapsalon
Op zoek naar een nieuwe coupe of uw oude coupe weer in model laten brengen?
2
Schoonheidssalon
Een behandeling bij Infinity zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.
3
Pedicure
Bij Infinity gaat een pedicure behandeling net iets verder.

Kapsalon, Schoonheidssalon en Pedicure

 

Op zoek naar een nieuwe coupe of uw oude coupe weer in model laten brengen? Doe dat bij Infinity in Ochten. 

Ik beheers de nieuwste technieken en neem de tijd om naar u te luisteren. We bekijken welke coupe het best bij u past. Ook geef ik u tips en informatie over producten die het best bij uw haartype passen, zodat u thuis uw haar ook perfect in model kan krijgen.

Infinity werkt met producten van Joico. Joico ondersteunt jouw persoonlijke definitie van beauty naar buiten toe. Het benadrukt uw uitstraling met sterk, gezond en glanzend haar, zoals iedereen dat graag zou hebben.

De innovatieve productformule van Joico is een samenvoeging van moderne wetenschappen en de beste ingrediënten. Joico werkt samen met Shiseido aan het creëren van mooi en gezond haar. Joico staat voor een wereld waar mode, schoonheid, kwaliteit en technologie samenkomen.

Tip! Denk bij het kleuren van je haar ook aan het kleuren van Wimpers en of Wenkbrauwen alles is mogelijk bij Infinity. We gaan voor het mooiste resultaat! 

Schoonheid is meer dan enkel een mooie huid. Het gaat verder dan alleen het uiterlijk. 

Schoonheid vindt zijn oorsprong in het innerlijke én is voor ieder individu verschillend.

De definitie van beauty bepaal je zelf. Het is afhankelijk van je persoonlijkheid en levensstijl. Schoonheid vormt de perfecte balans tussen lichaam en geest. 

Een behandeling bij Infinity zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de conditie van uw huid. Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit passende verzorgingsproducten van het merk comfort zone. Het concept van comfort zone is uniek. Het is afkomstig uit Noord Italië en wordt gekarakteriseerd door het typische Italiaanse gevoel voor ontwerp en elegantie.

Daarnaast heeft comfort zone een natuurlijke en aangename oosterse benadering. De oosterse rituelen en de mediterrane invloeden maken elk detail uniek. Bijzonder is de synergie tussen wetenschap en natuur waardoor trouw gebleven wordt aan de belofte van resultaat. De missie is zorg en aandacht scheppen in elke behandeling in combinatie met het gebruik van thuisproducten.

Iedere behandeling start met een intake gesprek. Dit om uw huidconditie te bepalen, uw behoeften en wensen door te spreken, waardoor de beste behandel- en productkeuze gemaakt kan worden. Dit doen we om tot een optimaal resultaat te komen. Alle behandelingen worden volledig masserend uitgevoerd. Deze masserende techniek zorgt voor een betere doorbloeding in de huid, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en ingrediënten dieper in de huid worden opgenomen. Tevens zorgt de masserende gelaatsbehandeling net zoals een lichaamsmassage voor de ultieme ontspanning. Zie resultaat en ervaar ontspanning in één behandeling. 

 

Bij Infinity gaat een pedicure behandeling net iets verder.

Niet alleen worden de voeten verzorgd, ook zorgen we voor een stukje ontspanning. Een pedicure behandeling bij Infinity in Ochten begint altijd eerst met een warm voetenbad. Terwijl de stoel uw rug masseert, geniet u van een kop koffie of thee.

Heeft u voetproblemen? Infinity is zeer ervaren in het oplossen van uw klachten. Sommige behandelingen hebben een nog beter effect door thuis ook producten van het merk Samenwerkende Pedicures te gebruiken. Hiermee werken we in de salon. Samenwerkende Pedicures is een serie unieke gepatenteerde voetenverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar is bij de pedicure. Het resultaat van de producten voor veelvoorkomende voetklachten is zo goed dat de producent een ‘niet goed, geld terug’ garantie geeft.

Ook cosmetische voetbehandelingen zoals het verwennen van de voet en het lakken van de nagels is een specialiteit. We lakken de nagels perfect in de door u uitgezochte kleur van het professionele merk OPI. OPI volgt de laatste trends en wordt daardoor op handen gedragen door celebrities. Langer glanzend gelakt resultaat? Kies dan voor gelnagels die tot vijf weken blijven zitten! Gaat u liever voor een naturel look, kunt u ook voor French nagels kiezen. De behandeling sluiten we altijd af met een verzorgende voetencrème van OPI.

AHA

 

Fruitzuren dragen het geheim van de vrouwelijke schoonheid in zich dankzij hun uitzonderlijke vermogen om intercellulaire verbindingen op te lossen waardoor een nieuwe, zachte en heldere cellenlaag kan verschijnen. Dit stelt ons in staat om rimpels, acnelittekens en pigmentatie aan te pakken, voor een heldere en stevige huid.

Volg ons!